ΔεΙγματα Γραφης

Ελληνική
Η ίδρυση της Ε.Ε.Α.Μ. στηρίχθηκε στην ανάγκη της δημιουργίας ενός επιστημονικού φορέα που θα συνέβαλε με τις δυνάμεις του στην καλύτερη πρόγνωση των παθήσεων του μαστού, στη βελτίωση της υγείας των γυναικών που διαγιγνώσκονται με καρκίνο στο μαστό και στην πλήρη ίαση από τη νόσο. 
http://http://www.hbis.gr/
Δημήτρης
"Ο Πλαστικός Χειρουργός που αναλαμβάνει μία αισθητική ή/και λειτουργική αποκατάσταση μπορεί να απαντήσει με εγκυρότητα τι είναι εφικτό και με ποιόν τρόπο μπορεί να επιτευχθεί"
http://http://http://http://www.dmastorakos.gr/el/ydra
Keresbino
Ένα Boutique Hotel που φέρει την αύρα των ανθρώπων που το δημιούργησαν τον 19ο αιώνα αλλά και την υψηλή αισθητική των ανθρώπων που το αναβάθμισαν σε χώρο φιλοξενίας, που συμβάλλει στην υψηλή τουριστική υποδομή της Ύδρας.
http://www.keresbinohydra.gr/el/ydra
Laser
Ο γενικός χειρουργός Δρ. Ιωάννης Δοντάς, με εξειδίκευση στη Laser Χειρουργική ερευνά και εφαρμόζει στο ιατρείο του αλλά και στα συνεργαζόμενα με αυτόν νοσοκομεία μεθόδους που αποδεικνύονται αποτελεσματικές και όσο το δυνατόν λιγότερο αναίμακτες και επώδυνες.
http://http://http://http://lasersurgery
Christina's
Αέρινη σα νεράιδα. Με τα μαγικά της χέρια θα μετατρέψει το πάρτι σας σε ένα ονειρεμένο σκηνικό όπως το είχα φανταστεί ή... μάλλον καλύτερο. Αφήστε τα όνειρά σας στα χέρια της Χριστίνας. Θα βγουν αληθινά!
http://http://http://http://www.christinaswonderland.gr/